Apartmansko naselje ALMRESORT

/Apartmansko naselje ALMRESORT
Apartmansko naselje ALMRESORT 2017-12-14T22:14:07+00:00

Apartmansko naselje ALMRESORT

Lokacija : Apartmansko naselje sa 140 apartmana na sunčanoj strani Alpa, udaljenih oko 300m od srednje stanice žičare. Do apartmana je moguć ski in / ski out.

Sadržaj hotela: Apartmani su podeljeni u 2 zgrade. U glavnoj zgradi se nalazi recepcija, restoran – proširen i renoviran, market, bazen, wellness centar – potpuno renoviran, igraonica i apartmani za goste koji koriste polupansion. U drugoj zgradi, udaljenoj 100 metara se nalaze apartmani za goste koji borave na bazi najma.

U sklopu naselja: recepcija, restoran, market, garaža, igraonica za decu sa animacijom, wellness centar, finska sauna, bazen, skijašnica.

Sadržaj apartmana: Svi apartmani sadrže: balkon ili terasu, kupatilo, trpezariju, kuhinjsku nišu, aparat za kafu.

Apartman za 2/4 osobe Sonnen (usluga najam) ili Junior suite (usluga polupansion):  veličine oko  53m2;  dnevni boravak sa kuhinjskom nišom i trpezarijom, kauč na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo  Apartman  je prikladan za dvoje odraslih i dvoje dece do 18. godina;

Apartman za 4/6 osoba Almsuite (usluga najam) ili Waldtratte (usluga polupansion): veličine oko 75 m2; dnevni boravak sa kuhinjskom nišom i trpezarijom, kauč na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, soba sa 2 ležaja, kupatilo. Apartman je prikladan za četvoro odraslih i dvoje dece do 18. godina

Ishrana:Usluga polupansion plus: doručak (posluženje švedski sto), popodnevna užina – nakon skijanja, večera (posluženje švedski sto)

Napomene: U apartmanima koji su na bazi polupansiona je zabranjeno kuvanje.

Uslovi i način plaćanja:

  •  UPLATA DO POLASKA

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

  • ODLOŽENO PLAĆANJE

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, po obračunu, do 30.03.2018. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana, kao garancija plaćanja.

Napomena: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost, na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa.