AZURNA OBALA

/AZURNA OBALA
AZURNA OBALA 2017-12-15T16:52:03+00:00

AZURNA OBALA: NICA, SEN TROPE, MONAKO

Nica je lučki grad, smešten na samoj obali Sredozemnog mora, između Kana i Monaka, u regionu Provansa-Alpi-Azurna obala. Najveće je naselje na rivijeri. Stari deo grada karakteriše se svim odlikama mediteranskih gradova(kamene kuće, uske I krivudave ulice..) Zbog svog položaja, Nica je jedno od najtoplijih mesta na Azurnoj obali. Razni festivali doprinose zanimljivom gradskom životu i vedrini. U Nici su živeli i radili Pikaso, Matis, Hemingvej…

PROGRAM PUTOVANJA

 1. dan BEOGRAD
  Polazak autobusa iz Beograda u 17 časova sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, sa usputnim pauzama radi odmora i carinskih formalnosti.
  2. dan NICA
  Dolazak u Nicu u popodnevnim satima (po mogućstvu odmah smeštaj u hotel) ili razgledanje “kraljice Azurne obale“,  kako još s pravom nazivaju ovaj grad, prepoznatljiv po prelepim palatama, čuvenim hotelima i kazinima, dugačkoj plaži… Panoramski obilazak: Trg Masena, Albertov vrt, Ruska crkva, engleska promenada, hotel Negresko… Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.
  3. dan NICA – SEN TROPE – KAN –  NICA

Doručak. Slobodno vreme u Nici. Fakultativno:  izlelt za Sen Trope, prestižno letovalište na Azurnoj obali. Šetnja ulicama do gradskog zvonika, marine sa velikim brojem kafića i restorana. Prelepe peščane plaže i priroda samo su deo lepota koje pruža ovo mesto. Mogućnost vožnje brodom-pogled sa mora na rezidencijalnu zonu sa luksuznim vilama svetskog džet-seta. Nastavak puta za Kan. Panoramska šetnja duž čuvene Croasette, foto pauza pored još čuvenije festivalske dvorane u kojoj se održava Kanski filmski festival. Povratak u Nicu. Noćenje

 1. dan NICA – MONAKO – MONTE KARLO – EZE – NICA

Doručak. Fakultativni izlet za Monako i Eze. Po dolasku u  Kneževinu Monako, koju je osnovao nekadašnji pirat Frančesko Grimaldi, panoramsko razgledanje  ove najmanje kneževine na svetu: Kneževa palata, Katedrala u kojoj je sahranjena princeza Grejs Keli, Okeanografski muzej… Vožnja stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg kvarta Monaka, slobodno vreme za individualna razgledanja, a potom poseta fabrici parfema Galimard  u Eze-u, gde se mogu kupiti  neki od najboljih svetskih parfema po izuzetno povoljnim cenama.  Povratak u Nicu. Noćenje.

 1. dan NICA
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Nici za šetnju i individualni obilazak grada. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja sa pauzama radi odmora i carinskih formalnosti.
  6. dan BEOGRAD
  Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.
TERMINI

PUTOVANJA

 CENA ARANŽMANA  PROMO CENA 
05 -10. april 2018. – USKRS 219 € 189 € za uplate do 15.12.
27.april – 02. maj 2018. – Prvi maj 219 € 189 € za uplate do 21.02.

Popusti i doplate:
• deca od 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 30 €, • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
• putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 60 €,
• doplata za 1/1 sobu 75 €.

Aranžman obuhvata:
• prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima),
• smeštaj u hotelu sa 3* u Nici, na bazi tri noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
• smeštaj u 1/2 , 1/2+1, 1/3 sobama,
• organizaciju i stručno vodjstvo, garanciju putovanja

Aranžman ne obuhvata:
• fakultativne programe,
• individualne troškove,
• obavezno međunarodno putno  zdravstveno osiguranje

Cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
• Monako i Eze – 15 € odrasli / 10 € deca,
• Sen Trope i Kan – 20 € odrasli / 10 € deca, karta za brodić 15 € odrasli / 10 € deca,

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije.Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

OPIS SMEŠTAJA

Appart’City Nice Acropolis 3* hotel se nalazi u centru Nice 15-tak minuta hoda od istorijskog starog dela grada i 20-tak od Engleske promenade. U svom sastavu ima 129 apartmana i studija, opremljenih kuhinjskim delom (frižider, štednjak, mikrotalasna, ketler), wi-fi (plaća se 1,1 eur -24h), tv-sat, kupatilo. Sve sobe imaju grejanje i klimatizaciju. Doručak je francuski na bazi samousluživanja (hladan/ topli doručak).

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u mesečnim ratama do 15.07.2018. Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane, gotovinski ili čekovima. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane).
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju…) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika autobusom. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.

Turističko društvo AEGEAN TOURS doo je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija MONTESOL TRAVEL, OTP 19/2016. Za ovo putovanje važe opšti uslovi turističke agencije MONTESOL TRAVEL.