Falkensteiner Hotel Sonnenalpe

/Falkensteiner Hotel Sonnenalpe
Falkensteiner Hotel Sonnenalpe 2017-12-15T09:36:32+00:00

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe

AKCIJA

AKCIJA 5=4 ZA BORAVAK U PERIODU 10/12 – 26/12 I 17/03 – 24/03
AKCIJA 7=6 ZA PERIOD BORAVKA 13/01 – 03/02

 

 

Lokacija : Hotel se nalazi na stazi na nadmorskoj visini 1500 m nadmorske visine, u neposrednoj blizini ski lifta i dečje ski škole. Hotel ima sopstveni podrum vina i odličnu kuhinju. Predstavlja idealan hotel za porodice sa decom.

Sadržaj hotela: moderno opremljen, tri tipa standardnih i porodičnih soba, kao i family suite sobe. Poseduje restoran, bar, wellness centar Acquapura Spa na 1700 m2 sa bogatim sadržajem koji uključuje otvoren i zatvoren bazen, fintes, saune, masaže, kozmetičke usluge, relax prostor, tobogan za decu, igraonica, oprema za bebe (stolove za presvlačenje, stolice, kade), besplatna usluga čuvanja dece od 3 do 14 god. (po dogovoru), internet (uz doplatu), parking.

Ishrana: pun pansion – doručak, ručak, večera (doručak i ručak – samoposluživanje – izbor više jela, večera – klasičan način posluživanja – izbor više jela, lokalni specijaliteti).

Sadržaj hotela:

DVOKREVETNA COMFORT (cca 24 m2) za max. 2 odrasle osobe: sobe ovog tipa mogu biti povezane za porodice sa decom. Modernog dizajna, imaju TV, telefon, sef, frižider, kupatilo, fen za kosu, balkon.

DVOKREVETNA SUPERIOR (cca 30 m2) za max. 2 odrasle osobe i 1 dete do 14 god: bračni krevet, TV, telefon, sef, frižider, kupatilo, fen za kosu, balkon, u nekim sobama garnitura za sedenje odvojena pregradom.

DVOKREVETNA DELUXE (cca 32 m2) za max. 2 odrasle osobe i 1 dete do 14 god: imaju pregradni zid i sofu, TV, telefon, sef, frižider, kupatilo, fen za kosu, balkon.

JUNIOR SUITE (cca 40 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2-3 dece do 14 god: porodični apartman, modernog dizajna za dvoje odraslih i 2-3 deteta. Sastoji se iz kombinacije dnevnog boravka sa garniturom za sedenje i spavaće sobe, sa posebnim delom za decu gde se nalazi krevet na sprat (180 cm dužina decijih kreveta). Porodične sobe imaju TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, fen za kosu. Nalazi se u glavnoj zgradi.

FAMILY COMFORT (cca 40 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2-3 dece do 14 god: porodični apartman, modernog dizajna za dvoje odraslih i 2-3 deteta. Sastoji se iz kombinacije dnevnog boravka sa garniturom za sedenje i spavaće sobe, sa posebnim delom za decu gde se nalazi krevet na sprat (180 cm dužina decijih kreveta). Porodične sobe imaju TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, fen za kosu.

FAMILY SUPERIOR (cca 50 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2-3 dece do 14 god:porodična soba, veoma komforna soba za dvoje odraslih i 2-3 deteta. Sastoji se od prostorije sa 2 dva bračna kreveta ili jednim bračnim i jednim singl ležajem, dnevne sobe sa velikim kaučem.  Porodične sobe imaju TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, fen za kosu, kafe aparat, lođu.

FAMILY DELUXE (cca 65 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2-3 dece do 14 god:porodična soba, veoma komforna soba za dvoje odraslih i 2-3 deteta. Sastoji se od prostorije sa 2 dva bračna kreveta, dnevne sobe sa velikim kaučem.  Porodične sobe imaju TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, fen za kosu, kafe aparat, lođu.

FAMILY SUITE „Sonnenalpe” (cca 70 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2-3 dece do 14 god: sastoji se od dnevne i dve spavaće sobe. Ima kupatilo sa tušem i toalet. U suitu se nalazi TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, fen za kosu, kafe aparat, lođu.

Uslovi i način plaćanja:

  •  UPLATA DO POLASKA

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

  • ODLOŽENO PLAĆANJE

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, po obračunu, do 30.03.2018. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana, kao garancija plaćanja.

Napomena: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost, na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa.