TREBINJE DUBROVNIK

/TREBINJE DUBROVNIK
TREBINJE DUBROVNIK 2017-12-15T17:23:42+00:00

Trebinje – Dubrovnik 

14.02.     09.03.

Trebinje je grad i opština u Republici Srpskoj (BiH). Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja. Kroz grad protiče reka Trebišnjica. Od mora je udaljeno oko 25 km (putem do Dubrovnika). Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Smatra se jednim od najlepših gradova Bosne i Hercegovine. Ekonomski je i kulturni centar regije Istočne Hercegovine.

1.dan  BEOGRAD – TREBINJE

Polazak iz Beograda u 23 časa (tačno mesto i vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja preko Čačka i Užica sa usputnim pauzama.

2.dan TREBINJE

Nastavak putovanja za Trebinje preko Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, obilazak grada uz laganu šetnju preko Arslanagića mosta iz XVI vijeka sagrađenom od kamena. Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvećih ponornica u Evropi i dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Za putnike koji ne idu na faklutativni izlet, slobodno vreme u Trebinju. U večernjim časovima  fakultativna večera u jednoj od starih hercegovačkih konoba  sa muzikom. Noćenje.

3.dan  TREBINJE-DUBROVNIK-BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet za Dubrovnik (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo). Mogućnost fakultativne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta. Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd.

4.dan BEOGRAD 

Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI  79 EVRA  SNIŽENO 45 EVRA  

doplata za 1/1 sobu 15 evra isključivo na upit

CENA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA doplata 2000 din – minimum 4 putnika (transfer)

CENA ZA POLAZAK IZ ZRENJANINA doplata 2500 din – minimum 4 putnika (transfer)

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) 30 evra, u zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%

Cena aranžmana uključuje:
* Prevoz  turističkim autobusom na navedenoj relaciji (audio i video), od 16 do 87 mesta u zavisnosti od broja putnika/ mesta se određuju prema prijavi
* 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni) u hotelu Aćimović 3* u Trebinju ( 1/2 i 1/2+1 ležajem sa TWC, lobi bar, restoran….)
* razgledanje prema programu
* usluge vodiča /predstavnik agencije
* troškovi organizacije putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
* individualne i nepomenute troškove
* putno zdravstveno osiguranje

* ulaznice za muzeje
* fakultativni izlet do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice 5 evra (min. 25 pax)
* fakultativni izlet do Dubrovnika 10 evra (min. 25 pax)
* fakultativna vožnja brodom u Dubrovniku 10 evra ( min. 10 pax)
* fakultativna večera u hercegovačkoj konobi sa muzikom 15 evra (min. 20 pax)

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije…Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Način plaćanja:  
– dinarski po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate za efektivu,  30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put,
– 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2  rate čekovima,  realizacija čekova  10. Ili 20. u mesecu
HOTEL  AĆIMOVIĆ 3* nalazi se 900m oc starog dela Trebinja. Sobe sa TWC, TV, klimom…. 1/2 i 1/2+1 ležajem  sa TWC, lobi bar, restoran.  www.acimovictrebinje.com

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA

OTKAZ 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

ILI AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu

Turističko društvo AEGEAN TOURS doo je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija TRAVELLINO, OTP 26/2010. Za ovo putovanje važe opšti uslovi turističke agencije TRAVELLINO.