VILA PARADISO 2018

/VILA PARADISO 2018
VILA PARADISO 2018 2018-03-02T10:52:00+00:00

VILA PARADISO

Vila Paradiso se nalazi u centralnom delu Jerisosa, udaljena je od plaže svega 70m.

Opis: Poseduje 22 studija sa dva, tri i četiri kreveta kao i 5 apartmana sa 5 kreveta (1/2+1/3), sa kompletno opremljenim kuhinjama, kupatilom, TV-om, terasom, od kojih većina gleda na more, javnim parking prostorom i besplatnim bežicnim internetom. Vila Paradiso poseduje veliku recepciju sa dnevnim boravkom opremljenim TV-om (sa srpskim i sportskim kanalima) i DVD-om, koja predstavlja idealan prostor za decu, druženja i proslave. U prostranom dvorištu hotela nalazi se roštilj koji mogu da koriste svi gosti. Takodje posedujemo kajake koji su namenjeni gostima bez nadoknade. Studiji / apartmani su opremljeni ventilatorima, dok pojedini studiji imaju klima uređaj koji se dodatno naplaćuje 3 evra po danu korišćenja.

Lokacija Jerisosa Vam omogucava da budete u samom srcu Pravoslavlja. Na samoj obali mora, na pocetku trećeg prsta Halkidikija i na 115 km od Soluna, Jerisos ima idealan polozaj za odmor. Jedna od najlepših plaža Grčke dugačka je vise od 4km, zaklonjena je redom mirisnih tamarisa i pruza Vam mogucnost potpunog relaksiranja i odmora i sa ponosom nosi Plavu zastavu, znak vrhunskog kvaliteta i standarda. Što se tiče nabavke, u samom Jerisosu se nalaze dva velika supermarketa (od kojih je jedan Lidl), u kojima je ponuda raznovrsna a cene pristupačne.

Cenovnik Vile Paradiso za leto 2018.

LEGENDA: NT- NAZAD TERASA, PT-PREDNJA TERASA, STD-STUDIO, APP- APARTMAN

Cene su izražene eur za najam studija/apartmana za 11 dana/10 noći.

Cene sa (*) su cene izražene po osobi sa uključenim autobuskim prevozom. Cene u smenama sa (*) umanjuju se za 20 eur za korišćenje sopstvenog prevoza.

Autobuski prevoz po osobi

Cene u tabeli izražene su u evrima i predstavljaju cenu autobuske povratne karte na naznačenoj relaciji.
Cena autobuske karte u jednom pravcu za odraslu osobu iznosi 30 evra a za decu 25 evra iz Beograda, iz Niša za odraslu osobu 25 evra, za decu 20 evra.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

NAČIN PLAĆANJA:

-GOTOVINSKO PLAĆANJE: Prilikom rezervacije 30% od vrednosti aranžmana , a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja .
-ČEKOVIMA GRAĐANA: Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% , a ostatak deponovanjem cekova odlozeno u jednakim mesečnim ratama počev od dana rezervacije do 10.12.2018. godine.

-KREDITI: Za ukupan iznos aranžmana izdaje se predračun kojim korisnik usluga može ostvariti kredit u poslovnoj  banci koja daje potrošačke kredite za turističke aranžmane pod uslovima svake banke.

Organizator putovanja je Turističko društvo Aegean Tours doo i uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja, licenca OTP broj 39/2014 od 21.04.2017. godine.